Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A mezőfalvi Sárga Rózsa nyugdíjasainak bemutatkozása

2010.04.10

 

A Sárga Rózsa Nyugdíjasklub vezetője, Cséplő Béláné.

 

- Negyedévenként, összevonva ünnepeljük meg a névnapokat, ahova vendégeket is hívunk. Van Szüreti Bál és batyus bál is. Kirándulni is eljárunk. Megtartjuk a Nőnapot, az Anyák és Apák Napját, az Idősek Világnapját, a karácsonyt és a szilvesztert is.

 

- Szerdai napokon, 17 órától tartjuk összejövetelinket a régi Tanácsházán. Társadalmi munkában mi is hordjuk a lakóknak "Az én falum Mezőfalva" című havilapot.

 

 - A Daruszentmiklósi Nyugdíjasklubbal, a Nagyvenyimi Nyugdíjasklubbal, a helyi Nagyközségi Nyugdíjasklubbal és a Nagycsaládosokkal tartjuk szorosan és intenzíven a kapcsolatot. A falu rendezvényein részt veszünk; amiben tudunk, igyekszünk segíteni a Hivatalnak, a Művelődési Háznak. Nagyvenyimen, a Pünkösdi találkozón, és a Baracsi Énekversenyen is részt vettünk.

 

- Március 27-én ünnepeltük 20 éves fennállásunk évfordulóját. A tagokkal és a meghívott vendégekkel közel nyolcvanan voltunk jelen a jubileumi esten. Vacsorával, zenével, kis kulturális műsorral, valamint kisebb ajándékokkal  kedveskedtünk tagjainknak, köztük alapítóinknak is.  
 
 
 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.